Sådan beskærer du Hortensia Annabelle

Hortensia Annabelle er en langtidsholdbar blomst med store hvide løg, som også kaldes snebolde. Især i grupper giver de en smuk effekt i enhver have. Planten er hårdfør, men taber bladene. Hvis du er forsigtig med din Hortensia, giver du en ekstra støtte, for takket være den rigdom af blomster, vil de nogle gange gerne synke en del efter en regnbyge. Der er også en ny stamme kaldet Strong Annabelle til salg. Dette er mere robust og mindre følsomt over for regn og vind.

Placering og blomstring Hortensia Annabelle
Hortensiaen har et tyndt blad, hvilket betyder, at fordampningen er hurtig. Det er derfor en plante til halvskygge. Bemærk at planten har brug for en forholdsvis stor mængde vand, hvis den er for tør vil den vise dette ved at hænge ned og vise gule blade. Med al den rigdom af blomster kan hortensiaen godt lide at være i humusrig og sur jord. At sprede havetørv rundt om planterne hvert år er bestemt en god idé. Planten begynder hurtigt at danne knopper i det sene forår som forberedelse til blomstring, som kan vare fra juni til september. I efteråret og vinteren er denne plante ikke særlig mærkbar og ikke rigtig dekorativ. Blomsterne skal virkelig gøre det. Hvis pink passer bedre ind i farvepaletten i din have, kan du også vælge Pink Annabelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *